Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Καβάλας

Ενέργειες της ΠΑΜΘ για την υποδοχή του κρουαζιερόπλοιου VOYAGER

KROUAZIEROPLOIO

Το πρώτο κρουαζιερόπλοιο για τη θερινή περίοδο του 2012 στο λιμάνι της Καβάλας κατέπλευσε το πρωί του Σαββάτου 21 Απριλίου 2012. Πρόκειται για το κρουαζιερόπλοιο VOYAGER σημαίας Μπαχάμες, προερχόμενο από την Μύκονο με Αμερικάνους και Ευρωπαίους τουρίστες.

Στο  πλαίσιο της καλύτερης υποδοχής και φιλοξενίας των επισκεπτών στον Αρχαιολογικό χώρο των Φιλίππων, στο Βαπτιστηριο της Λυδίας, αλλά και αυτών που επισκέφθηκαν τα Στενά του Νέστου και την πόλη της Ξάνθης η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης (Πολιτισμός – Τουρισμός) προγραμμάτισε και υλοποίησε τις παρακάτω ενέργειες. :

{youtube}EpDOJkMIk1M{/youtube}

 

Παρουσία διανομή έντυπου υλικού, στην Αγγλική γλώσσα για τον Απόστολο Παύλο στο χώρο του Βαπτιστηριου της Λυδίας, με ειδικό διαμορφωμένο stand σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Φιλίππων Νεαπόλεως  και Θάσου.

Ενημέρωση του Δήμου Τοπείρου για την επίσκεψη των περιηγητών στην περιοχή του Δήμου (Τοξότες- Γαλάνη) με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση από τους καταστηματάρχες της περιοχής.

Ενημέρωση της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης για τη διανομή έντυπου υλικού κατά την άφιξη στην πόλη. Ενημέρωση του Δήμου Ξάνθης για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους από τους καταστηματάρχες της πόλης.

Στόχος όλων των φορέων είναι η προσέλκυση και άλλων κρουαζιερόπλοιων στην Καβάλα ενδυναμώνοντας τον τομέα του τουρισμού κρουαζιέρας ο οποίος μπορεί να δώσει μία ακόμη δυναμική ανάπτυξης του τουριστικού προϊόντος στο σύνολο της περιοχής μας.

Για την Καβαλά η «Δημοφέλεια» του Δήμου Καβάλας είχε  ετοιμάσει ένα ειδικό πρόγραμμα υποδοχής για τους επισκέπτες με καλωσόρισμα, περιήγηση στην πόλη και γνωριμία με τα τοπικά προϊόντα.

Διαβάστηκε 2365 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2019 14:53

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή