Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Καβάλας

Συλλαλητήριο για τη Β.Φ.Λ στην Καβάλα

DSC019980-

Την ανάληψη πρωτοβουλίας για την αντιμετώπιση του προβλήματος της λειτουργίας της Βιομηχανίας Λιπασμάτων στην Καβάλα, ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου που έγινε στην Καβάλα, για τη στήριξη της βιομηχανίας, ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης Άρης Γιαννακίδης.

Η Περιφέρεια θα απευθύνει κάλεσμα στα συναρμόδια Υπουργεία για κοινή σύσκεψη στην Καβάλα και μόνο αντικείμενο τα προβλήματα της ΒΦΛ. Να σημειωθεί ότι το συλλαλητήριο παρόντες ήταν οι Αντιπεριφερειάρχες Καβάλας, Δράμας και Ξάνθης ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού Τουρισμού και πολλοί Περιφερειακοί Σύμβουλοι προκειμένου να καταδειχθεί σημειολογικά ότι η ΒΦΛ είναι περιφερειακή υπόθεση με εθνική σημασία.

{youtube}6rUhaILl3cc{/youtube}

 

Κατά τη διάρκεια του χαιρετισμού του στο συλλαλητήριο που έγινε το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης στην Κεντρική Πλατεία της Καβάλας ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης υπογράμμισε πως «η Καβάλα αντιστέκεται, βγάζοντας τη δική της κραυγή αγωνίας και διεκδικώντας το. Το αυτονόητο στη ζωή και στο βιοπορισμό. Φίλες και φίλοι, η Περιφέρεια μας σε αυτή τη συγκυρία βιώνει μία πρωτόγνωρη αναπτυξιακή κατρακύλα. Αποβιομηχάνιση, ανεργία σε όλες τις κοινωνικές ομάδες. Δημογραφική αφαίμαξη.

Κάνω έκκληση σε όλη τη θεσμική κοινωνία να ενεργοποιήσουμε όλες τις κοινωνικοπολιτικές δυνάμεις σε ένα κοινό αγωνιστικό πλαίσιο. Να καταθέσουμε τη δική μας κραυγή ότι πίσω από τα νούμερα και τα λογιστικά υπάρχουν ανθρώπινες ζωές. Είπαμε χθες στο περιφερειακό συμβούλιο ότι θα αναλάβουμε μία πρωτοβουλία. Με πρωτοβουλία λοιπόν του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης θα προσκαλέσουμε εδώ στην Καβάλα, όλα τα συναρμόδια υπουργεία για να δώσουμε λύση στο θέμα της βιομηχανίας των λιπασμάτων.

Αυτή η βιομηχανία δεν αφορά μόνο τους καβαλιώτες δεν αφορά μόνο τους εργαζόμενους. Αφορά όλη την Περιφέρεια. Δεσμευόμαστε όλοι μαζί, δεξιοί-αριστεροί να δώσουμε λύση σε αυτό το πρόβλημα. Καλό Αγώνα».

Διαβάστηκε 1845 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2019 14:49

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή