Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Καβάλας

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας με το Γενικό Επιθεωρητή Βορείου Ελλάδος του Π.Σ

020420121498

Συνάντηση με το Γενικό Επιθεωρητή Υπηρεσιών Βορείου Ελλάδος του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγο Βασίλειο Τουλίκα είχε το μεσημέρι της Δευτέρας 02 Απριλίου 2012, ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Αρχέλαος Γρανάς. Στη συνάντηση παρόντες ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού Τουρισμού της ΠΑΜΘ Κώστας Παπακοσμάς, ο Περιφερειακός Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ΑΜΘ Παναγιώτης Ντικούδης, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καβάλας Σεραφείμ Αθανασίου, ο Προϊστάμενος του τμήματος Πολιτικής Προστασίας Καβάλας Γιώργος Παπαθεμιστοκλέους και η Δασάρχης Καβάλας Ζωή Γεωργούση.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης αναπτύχθηκε ένας ιδιαίτερα γόνιμος διάλογος που αφορούσε την άψογη συνεργασία που υπάρχει μεταξύ των υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας αλλά των υπόλοιπων εμπλεκόμενων φορέων και των εθελοντικών οργανώσεων, τόσο στον τομέα της πρόβλεψης όσο και στον τομέα της κατάσβεσης των δασικών πυρκαγιών.

 

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας υπογράμμισε τη σημασία της πρόληψης των δασικών πυρκαγιών σε συνάρτηση με την πλήρη και σωστή αξιοποίηση των πόρων και την όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών σε δασικές εκτάσεις και κατέληξε λέγοντας πως «Φέτος ελπίζουμε να έχουμε μία ήρεμη σχετικά περίοδο. Πρέπει να προσέχουμε το περιβάλλον καθώς το έχουμε κληρονομήσει από τα παιδιά μας»

Διαβάστηκε 2055 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2019 14:43

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή