Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Δράμας

Πρόγραμμα Εορτασμού Πρωτοχρονιάς

 

Την Τρίτη 1η Ιανουαρίου 2019 θα πραγματοποιηθούν στην Περιφερειακή Ενότητα Δράμας οι παρακάτω εορταστικές εκδηλώσεις:

              Στις 10:30 π.μ. θα τελεστεί επίσημη Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της πόλης, χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Δράμας, κ.κ. Παύλου (προσέλευση 10:00 π.μ.).

Θα ακολουθήσει δεξίωση, στις 11:15 π.μ., στο Γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Δράμας, για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και τις καθιερωμένες ευχές από φορείς και πολίτες.

               Ορίζεται η φωταγώγηση των Δημόσιων, Περιφερειακών και Δημοτικών καταστημάτων, όπως και των καταστημάτων Ν.Π.Δ.Δ. και Τραπεζών, από τη δύση του ήλιου έως και τις πρωινές ώρες της επομένης της εορτής.

                Η Φιλαρμονική του Δήμου Δράμας θα παιανίσει τα κάλαντα στους δρόμους της πόλης.

Στις παραπάνω εορταστικές εκδηλώσεις καλούνται να παραστούν :

                Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Δράμας κ.κ. Παύλος, ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, ο Δήμαρχος Δράμας , οι Βουλευτές του Νομού Δράμας, ο Ανώτερος Διοικητής Φρουράς Δράμας, o Αστυνομικός Δ/ντής Δράμας, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Δράμας, οι Δικαστικές αρχές, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι, οι Πρόεδροι συλλόγων και σωματείων, οι Δ/ντες των Υπηρεσιών της Δημόσιας Διοίκησης, της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Νομού Δράμας και οι Δ/ντές Δευτεροβάθμιας και Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Δράμας.

 

Τα σχετικά με τη δοξολογία παρακαλείται να ρυθμίσει η Ιερά Μητρόπολη Δράμας, τα σχετικά με τη διάθεση της Φιλαρμονικής ο Δήμος Δράμας και τα σχετικά με την τήρηση της τάξης η Αστυνομική Διεύθυνση Δράμας.

Read 1744 times

NOTE! This site uses cookies and similar technologies and is GDPR Compliance.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand