Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Δράμας

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΝΕΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ

photo30032018

 

Την Τετάρτη 28 Μαρτίου, ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας κ.Ανάργυρος Πατακάκης υποδέχθηκε στο γραφείο του τον νέο Περιφερειακό Διευθυντή Πυροσβεστικής Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης Αρχιπύραρχο Μάριο Αποστολίδη, ο οποίος συνοδευόταν από τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Δράμας Αντιπύραρχο Κωνσταντίνο Δαδούδη.

Ο κ.Πατακάκης συνεχάρη τον κ.Αποστολίδη για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων και του ευχήθηκε καλή δύναμη στο έργο του, ενώ παράλληλα εκφράστηκε η πρόθεση και των δύο πλευρών  για άρτια συνεργασία σε όλα τα επίπεδα.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα σχεδιασμού, συντονισμού, λήψης μέτρων και πρόληψης πυρκαγιών ενόψει της νέας αντιπυρικής περιόδου, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων και του θεσμικού ρόλου του Αντιπεριφερειάρχη Δράμας για τον σχεδιασμό μέτρων πολιτικής προστασίας της περιφερειακής ενότητας και τον συντονισμό της δράσης των εμπλεκόμενων υπηρεσιών.

Τονίστηκε ότι η αντιμετώπιση του κίνδυνου των πυρκαγιών της θερινής περιόδου άπτεται της προστασίας του φυσικού και δασικού πλούτου της περιοχής, καθώς και της τήρησης των νόμων για την προστασία του περιβάλλοντος.

Read 1644 times

NOTE! This site uses cookies and similar technologies and is GDPR Compliance.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand