Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Έβρου

Υποχρεωτική η εγκατάσταση διατάξεων διαφορικού ρεύματος

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ

ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΕΒΡΟΥ

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σύμφωνα με την ΚΥΑ ΦΑ' 50/12081/642/26-7-2006 (ΦΕΚ 1222/Β/5-9-2006) «ΘΕΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ (Ε.Η.Ε.). ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ ΔΙΑΦΟΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΘΕΜΕΛΙΑΚΗΣ ΓΕΙΩΣΗΣ» άρθρο 1 «Προστασία των καταναλωτών ηλεκτρικής ενέργειας από ηλεκτροπληξία με εγκατάσταση διατάξεων διαφορικού ρεύματος», η εγκατάσταση διατάξεων διαφορικού ρεύματος (αντιηλεκτροπληξίας) καθίσταται υποχρεωτική.

Αφορά την πρόσθετη προστασία από ηλεκτροπληξία σε όλες τις Εσωτερικές Ηλεκτρικές Εγκαταστάσεις (Ε.Η.Ε.) τόσο στις νέες, τις επεκτάσεις ή τροποποιήσεις αυτών που κατασκευάζονται με το πρότυπο ΕΛΟΤ HD 384, όσο και στις παλαιές Ε.Η.Ε. που έχουν κατασκευαστεί με τον προηγουμένως ισχύοντα κανονισμό Ε.Η.Ε.

 

Αλεξ/πολη 05-10-2012

Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ

της ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΙΜΣΕΡΙΔΗΣ

Διαβάστηκε 1240 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 08 Οκτωβρίου 2012 12:36

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή