Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΑΜΘ

Υπογράφηκε η σύμβαση για την εκτέλεση του έργου " ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΥΠ.ΑΡΙΘΜ. 2 ΕΠ.Ο. (ΓΕΦΥΡΑ ΠΟΛΥΣΙΤΟΥ)"

 

Σήμερα Τρίτη 27/8/2013 υπογράφηκε στο Γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Ξάνθης η σύμβαση για την εκτέλεση του έργου " ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΥΠ.ΑΡΙΘΜ. 2 ΕΠ.Ο. (ΓΕΦΥΡΑ ΠΟΛΥΣΙΤΟΥ)" μεταξύ του Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Ξάνθης κ.Φώτιου Καραλίδη και του νομίμου εκπροσώπου της Κοινοπραξίας ΔΟΒΡΙΔΗΣ ΑΕ-ΖΑΡΡΑΣ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑ ΑΕ .

Το έργο αφορά στη βελτίωση τμήματος της αρ.2 Επαρχιακής Οδού, η οποία διέρχεται από τους οικισμούς Συδινής και Πολυσίτου, καθώς και την κατασκευή νέας γέφυρας επί του χειμάρρου Κοσύνθου νοτίως του οικισμού Πολυσίτου. Με την κατασκευή του έργου θα βελτιωθεί η προσβασιμότητα της περιοχής με στόχο τη βελτίωση των υποδομών και την ποιότητα ζωής των κατοίκων της περιοχής.

Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 5.630.000,00 ευρώ και μετά από έκπτωση 37,08%, το ύψος της σύμβασης ανέρχεται σε 3.658.450,62. Το έργο χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Α.Μ.Θ. 2007-2013 (ΕΣΠΑ). Το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του έργου είναι 9 μήνες.

pic1-thpic2-thpic3-th

Διαβάστηκε 1496 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2013 07:49

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή