Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΑΜΘ

Υπογράφηκε η σύμβαση για την εκτέλεση του έργου "ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΟΙΚΙΣΜΟ ΠΗΓΑΔΙΩΝ (ΑΞΟΝΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ - ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΠΗΓΑΔΙΩΝ)"

Σήμερα Δευτέρα 19/8/2013 υπογράφηκε στο Γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Ξάνθης η σύμβαση για την εκτέλεση του έργου «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΟΙΚΙΣΜΟ ΠΗΓΑΔΙΩΝ (ΑΞΟΝΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ - ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΠΗΓΑΔΙΩΝ)» μεταξύ του Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Ξάνθης κ.Φώτιο Καραλίδη και του νομίμου εκπροσώπου του αναδόχου ΔΟΜΙΚΗ ΞΑΝΘΗΣ ΑΕ.

Το έργο αφορά τη αφορά τη βελτίωση υποδομών και πιο συγκεκριμένα τον οδικό άξονα της Εθνικής Οδού με τον οικισμό Πηγαδίων, όπου θα κατασκευασθεί νέα γέφυρα και θα γίνουν οι απαραίτητες ασφαλτοστρώσεις ώστε να βελτιωθεί η προσβασιμότητα της περιοχής και η ασφάλεια των επιβατών με στόχο τη βελτίωση των υποδομών και την ποιότητα ζωής των κατοίκων της περιοχής.

Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 4.800.000,00 ευρώ και μετά από έκπτωση 33,85%, το ύψος της σύμβασης ανέρχεται σε 3.175.374,12. Το έργο χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Α.Μ.Θ. 2007-2013 (ΕΣΠΑ). Το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του έργου είναι 15 μήνες.



IMG1 thIMG2 thIMG3 th

Διαβάστηκε 1514 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2013 13:28

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή