Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΑΜΘ

Σύσκεψη για το νέο νομικό καθεστώς λειτουργίας των καταστημάτων τις Κυριακές και αργίες

 

Σήμερα, Τρίτη 27 Αυγούστου 2013, στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης έγινε σύσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης     κ. Φώτιου Καραλίδη, παρουσία του Δημάρχου Ξάνθης κ.Μ.Στυλιανίδη, με τον Πρόεδρο του ΟΕΒΕΕ Ξάνθης κο.Σ. Τσιακίρογλου, με τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Ξάνθης κο.Ε.Μίλκογλου, με τον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου κο.Α.Μπεμπεκίδη, με τον Πρόεδρο της Ένωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμπορουπαλλήλων Ν.Ξάνθης κο.Κ.Βογιατζή, με τον Πρόεδρο του ΕΒΕ Ξάνθης κο.Σ. Μωραίτη, την Προισταμένη Δ/νσης Ανάπτυξης κα. Αναστασία Κασάπη και την Προισταμένη του Τμήματος Δια Βίου Μάθησης Παιδείας και Απασχόλησης κα.Α.Μπεμπέκη , με θέμα την ισχύ του νέου νομικού καθεστώτος λειτουργίας των καταστημάτων στις αργίες.

Ειδικότερα, εκφράστηκαν οι απόψεις των φορέων επί της λειτουργίας των καταστημάτων τις Κυριακές , καθώς και τα οριζόμενα στο νέο νόμο 4177/2013        "Kανόνες ρύθμισης της αγοράς προϊόντων και της παροχής υπηρεσιών και άλλες διατάξεις".

Η σύσκεψη έγινε στο πλαίσιο διαβούλευσης της Περιφέρειας ΑΜΘ με τους εμπλεκόμενους φορείς, ώστε η όποια απόφαση εκδοθεί για το συγκεκριμένο θέμα να είναι ευρύτερα αποδεκτή από την τοπική κοινωνία.

pic1-thpic2-th

Διαβάστηκε 1343 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή