Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΑΜΘ

Σύσκεψη για ελέγχους υγειονομικού ενδιαφέροντος κατά τη διάρκεια των Θρακικών Λαογραφικών Εορτών (ΘΛΕ) 2012

Σήμερα, Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012, στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης έγινε συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης κ. Φώτιου Καραλίδη με τον Αντιδήμαρχο Δήμου Ξάνθης και υπεύθυνο Δημοτικής Αστυνομίας κ. Ιωάννη Τσεγγελίδη, τον Πρόεδρο ΟΕΒΕ Ξάνθης κ. Σωτήρη Τσιακίρογλου, τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Ξάνθης κ. Ευθύμιο Μίλκογλου, τον Πρόεδρο του Σωματείου Καφέ Μπαρ και Κέντρων Διασκέδασης Ν.Ξάνθης κ.Ανδρέα Ιντζέ και τους Προισταμένους Δ/νσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας κα. Δέσποινα Μούργου και Τμήματος Κτηνιατρικής κ. Κων/νο Γκαζίνο για θέματα ελέγχων κατά τη διάρκεις των Θρακικών Λαογραφικών Εορτών 2012.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν τα παρακάτω θέματα:

  1. ελέγχων καταστημάτων για το κάπνισμα
  2. υγειονομικού ενδιαφέροντος και ελέγχων για το χρονικό διάστημα των ΘΛΕ 2012

  3. τιμών εισόδου σε καφέ μπαρ και κέντρα διασκέδασης κατά το τριήμερο των Αποκριών

  4. διακίνησης και διάθεσης αλκοολούχων ποτών το χρονικό διάστημα των ΘΛΕ 2012

  5. σύστασης και λειτουργιάς των ΚΕΛΑΥΕ και της Επιτροπής Διακανονισμού Εμπορικών Μισθώσεων

Τέλος ο Αντιπεριφερειάρχης ζήτησε από τους εκπροσώπους των φορέων η συζήτηση και οι αποφάσεις για τα παραπάνω θέματα να γίνουν γνωστά σε όλα τα μέλη τους.

Διαβάστηκε 1947 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2012 14:31

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή