Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΑΜΘ

Επίσκεψη αντιπροσωπείας της Ένωσης Βενζινοπωλών Ξάνθης στον Αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης Φώτη Καραλίδη

 

sima

Κομοτηνή 21 Φεβρουαρίου 2012

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Ταχ. Δ/νση: Γ. Κακουλίδου 1 - 69100 Κομοτηνή

Τηλ: 25313 - 52150 / 1

FAX: 25313 – 52159

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://pamth.gov.gr/

ΠΡΟΣ

Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Τον Αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης Φώτη Καραλίδη επισκέφθηκε την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012 αντιπροσωπεία της Ένωσης Βενζινοπωλών Ξάνθης στα πλαίσια της πανελλαδικής κινητοποίησης που πραγματοποίησε ο κλάδος με μία σειρά αιτημάτων, με κύριο εξ αυτών την ανάκληση των προστίμων στα μέλη του με την εφαρμογή του προγράμματος ΗΦΑΙΣΤΟΣ τα οποία οι ίδιοι θεωρούν άδικα και εξοντωτικά.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης παρέλαβε το σχετικό υπόμνημα το οποίο και προώθησε άμεσα στον Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ αλλά και αρμοδίως, δηλώνοντας τη συμπαράστασή του στον αγώνα των επαγγελματιών και την πίστη του για την ανάγκη εφαρμογής μίας οικονομικής πολιτικής που θα στηρίζει τους μικρομεσαίους επαγγελματίες, θα προστατεύει τα λαϊκά εισοδήματα και πρώτιστα θα υπερασπίζεται το δημόσιο συμφέρον.

 

Από το Γραφείο Τύπου

της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης


th img 1228

Διαβάστηκε 1994 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2012 14:51

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή