Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΑΜΘ

Έναρξη Σχολικής Χρονιάς 2016-2017

130920161 130920162
130920163

 

 

Κοντά στους μαθητές και στις μαθήτριες βρέθηκε σήμερα το πρωί ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας κ. Αργύρης Πατακάκης, ημέρα του καθιερωμένου Αγιασμού για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2016-2017.

                Ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας κ. Αργύρης Πατακάκης παρευρέθηκε στο Γυμνάσιο & Λύκειο Δοξάτου, στο 1ο Γυμνάσιο & Λύκειο Δράμας, στο 2ο Γυμνάσιο & Λύκειο Δράμας και στο 1ο & 2ο ΕΠΑΛ Δράμας.

                Ευχήθηκε στους μαθητές καλή σχολική χρονιά, καλό κουράγιο και καλή δύναμη σε όλα τα παιδιά αλλά κυρίως στους μαθητές της 3ης λυκείου που φέτος θα δώσουν την δική τους μάχη για την είσοδο τους στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα. Επίσης ευχήθηκε καλή αρχή στους μαθητές των άλλων τάξεων, αλλά δεν παρέλειψε να πει και ένα μεγάλο μπράβο στους εκπαιδευτικούς των σχολείων μας για το σημαντικό έργο τους καθώς και στους γονείς όλων των παιδιών.

Διαβάστηκε 1926 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή