Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΑΜΘ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Γ. Σ. ΔΟΞΑΣ

 

Με αφορμή τις ραγδαίες και δη δυσάρεστες εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα στον τόπο μας αναφορικά με τη διαγραφή της ΕΠΣ Δράμας από τα μητρώα της ΕΠΟ και σε αναμονή της οριστικής απόφασης από το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ,

θα ήθελα να δηλώσω περίτρανα τη στήριξή μου σε όλο το ποδοσφαιρικό κόσμο του νομού μας, που θίγεται από αυτή την κατάφωρα άδικη απόφαση.

                Μάλιστα όλα αυτά συμβαίνουν σε αυτή τη χρονική περίοδο που η μεγάλη μας Δόξα Δράμας κάνει μια υπεράνθρωπη προσπάθεια να πάρει ξανά το δρόμο της ανόδου με σημαντικά αποτελέσματα.

Γι αυτό και δεσμεύομαι να καταβάλλω από την πλευρά μου κάθε προσπάθεια ώστε να δικαιωθούν οι προσπάθειες όλων των συμπολιτών μου, προπονητών, ποδοσφαιριστών αλλά και φιλάθλων, όπως και όλης της δραμινής κοινωνίας, που εδώ και χρόνια προσφέρουν μεγάλο κοινωνικό έργο στελεχώνοντας αλλά και στηρίζοντας κάθε προσπάθεια που γίνεται και για το λόγο αυτό το ποδόσφαιρο στον τόπο μας έφτασε σε τόσο υψηλό επίπεδο.

 

 

Από το Γραφείο Τύπου

της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας
Διαβάστηκε 1942 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή