Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΑΜΘ

Επίσκεψη Ένωσης Αστυνομικών ΑΜΘ & Σωματείο Αστυνομικών Ν. Δράμας

150920161 150920162

 

 

Τον Αντιπεριφερειάρχη Δράμας επισκέφθηκε σήμερα η Ένωση Αξιωματικών ΑΜ-Θ, με τον Πρόεδρo της κ. Αναστάσιο Δραγουδάκη, τον Γενικό Γραμματέα κ. Άγγελο Παπαθεμελή και το μέλος της Γραμματείας Γυναικών της Ένωσης Αξιωματικών ΑΜ-Θ κα. Κλεονίκη Σάντολη, καθώς και το Σωματείο Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Δράμας με τον Πρόεδρο του κ. Απόστολο Πιτσίκογλου και την ταμία κα. Μαρία Ζαχοπούλου.

                Κατά την επίσκεψη τους οι Πρόεδροι μετέφεραν στον Αντιπεριφερειάρχη κ. Πατακάκη τα αιτήματα τόσο της Ένωσης όσο και του Σωματείου, που αντιπροσωπεύουν όλες τις βαθμίδες του σώματος του Νομού Δράμας και πρότειναν την αξιοποίηση του 4ου ορόφου του νέου κτιρίου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Δράμας, που υλοποιείται χάριν στις συντονισμένες ενέργειες της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας, με την δημιουργία υποδομών που κρίνονται απαραίτητες για τη καλύτερες δυνατές συνθήκες εργασίας και εκπαίδευσης των αστυνομικών υπαλλήλων της Διεύθυνσης.

 

                Από την μεριά του ο κ. Πατακάκης τόνισε ότι το νέο Αστυνομικό Μέγαρο θα είναι έτοιμο στις προδιαγεγραμμένες ημερομηνίες και ότι ο ίδιος θα συνεχίσει να στηρίζει έμπρακτα κάθε τους προσπάθεια.

 

Διαβάστηκε 2043 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή