Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΑΜΘ

Συγχαρητήρια Επιστολή του Αντιπεριφερειάρχη Δράμας στην Χρυσή Ολυμπιονίκη Άννα Κορακάκη

 

Οι νέοι Έλληνες συνεχίζουν να μας γεμίζουν υπερηφάνεια και ελπίδα για το μέλλον της Πατρίδας μας. Η Άννα Κορακάκη έγραψε ακόμη μία χρυσή σελίδα στην ιστορία της χώρας μας ανεβάζοντας την Ελληνική σημαία στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου, κατακτώντας το πρώτο Χρυσό Μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. 

                Είμαστε διπλά υπερήφανοι, ως Έλληνες και ως Δραμινοί. Η δεύτερη και μεγαλύτερη επιτυχία της κας Κορακάκη,  μας γέμισε συγκίνηση και μας έκανε να σηκώσουμε το κεφάλι μας ψηλά, για να δούμε την Ελληνική σημαία να ανεβαίνει εκεί που της αξίζει, πιο ψηλά από όλες.  Εκεί που η κα Άννα Κορακάκη και ο πατέρας κ. Τάσος Κορακάκης την ανέβασαν.  

                Εκφράζουμε για μία ακόμη φορά τα θερμά μας συγχαρητήρια σε όσους συνέβαλαν σε αυτή την επιτυχία και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να στεκόμαστε δίπλα τους.   

 

Αντιπεριφερειάρχης Δράμας

Αργύρης Πατακάκης

Διαβάστηκε 2142 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή