Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΑΜΘ

Συγχαρητήρια Επιστολή του Αντιπεριφερειάρχη Δράμας στην Ολυμπιονίκη Άννα Κορακάκη

korakaki08082016

 

 

Δραμινή υπογραφή έχει το πρώτο Ελληνικό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο χάρη στη δική μας Άννα Κορακάκη. Η επιτυχία της μας έχει γεμίσει περηφάνια, χαμόγελα και αισιοδοξία που τόσο έχει ανάγκη η Πατρίδας μας.

 

                Η Άννα Κορακάκη απέδειξε, ότι παρά τις όποιες δύσκολες συνθήκες προετοιμασίας οι νέοι άνθρωποι, οι νέοι Έλληνες, μπορούν να πετύχουν υψηλούς στόχους και να συνεχίσουν να μας γεμίζουν ευχάριστες συγκινήσεις. Η σκληρή δουλειά, η δική της και του πατέρα της Τάσου Κορακάκη, ανταμείφτηκε με τον καλύτερο τρόπο.

 

                Οι σκέψεις μας και οι ευχές μας συνεχίζουν να είναι δίπλα στους Έλληνες αθλητές που αγωνίζεται στη Βραζιλία για να μας κάνουν υπερήφανους.

 

                Ευχόμαστε στην Άννα καλή συνέχεια και στο επόμενο αγώνισμα των 25 μέτρων με αεροβόλο πιστόλι, προσδοκώντας η Ελληνική σημαία να σηκωθεί, για πολλές φορές ακόμα, στις υψηλότερες θέσεις του βάθρου, δίνοντας στην Πατρίδα μας αυτό που έχει περισσότερο ανάγκη, την αισιοδοξία για το μέλλον.

 

Αντιπεριφερειάρχης Δράμας

Αργύρης Πατακάκης

Διαβάστηκε 2057 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή