Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΑΜΘ

Επίσκεψη του Νέου Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Δράμας

foto08082061 foto08082063

 

 

Συνάντηση με το νέο Διοικητή Νοσοκομείου Δράμας κ. Νικόλαο Λιάτση πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας, κ. Αργύρης Πατακάκης και η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Κοινωνικής Πρόνοιας, Ανεργίας, Απασχόλησης, Φτώχειας, Ισότητας των Φύλων και ΑμΜΕ κα. Γεωργία Χειράκη, το πρωί της Πέμπτης 4 Αυγούστου 2016.

               

                Σκοπός της συνάντησης ήταν αφενός η γνωριμία των Αντιπεριφερειαρχών με το νέο Διοικητή του Νοσοκομείου Δράμας, αλλά κυρίως η ενημέρωση όλων των πλευρών για το τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή στο Ίδρυμα, αποσκοπώντας στη συμβολή της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας στην κατεύθυνση μιας καλύτερης εξυπηρέτησης και προσφοράς υπηρεσιών υγείας από το Νοσοκομείο προς τους Δραμινούς.

 

                Μετά το πέρας της συνάντησης ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας, κ. Αργύρης Πατακάκης δήλωσε τα εξής: «Συζητήσαμε με το νέο Διοικητή όλα τα προβλήματα, τα κενά και οτιδήποτε απασχολεί το Νοσοκομείο Δράμας, για να μπορέσουμε να δρομολογήσουμε την επίλυση των ζητημάτων που υπάρχουν έτσι ώστε οι Δραμινοί και όχι μόνο να απολαμβάνουν το πολύτιμο αγαθό της υγείας, άμεσα και ουσιαστικά χωρίς να χρειάζεται να μετακινούνται άσκοπα σε γειτονικές πόλεις. Παράλληλα εξετάσαμε όλες τις δυνατότητες συνεργασίας τις οποίες θα αναπτύξουμε, προσεγγίζοντας παράλληλα το ζήτημα της ενεργειακής αναβάθμισης του κτηρίου. Εύχομαι στο νέο Διοικητή καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα».

Διαβάστηκε 2221 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή