Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΑΜΘ

Απάντηση - Δήλωση του Αντιπερειφερειάρχη Δράμας σε δημοσίευμα

Photo18072016

 

 

Αναφορικά με το πρόσφατο δημοσίευμα σε τοπικό τύπο ο Αντιπεριφερειαρχής Δράμας δηλώνει τα εξής: "Με λύπη μου αλλά και με αγανάκτηση για τον απαράδεκτο τρόπο με τον οποίο κάποιοι που θέλουν να αποκαλούνται ΄΄δημοσιογράφοι΄΄ χρησιμοποιούν τα ΜΜΕ και παραπλανούν σκοπίμως την κοινή γνώμη, ανέγνωσα στο φύλλο της εφημερίδας ΄΄ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΗΣ ΔΡΑΜΑΣ΄΄ που κυκλοφόρησε την 14η-7-2016, το παντελώς αναληθές και σκοπίμως συκοφαντικό δημοσίευμα για δήθεν ποινική μου καταδίκη για συκοφαντική δυσφήμιση και δήθεν παραπομπή μου για παράβαση καθήκοντος.

                Με εξώδικη διαμαρτυρία μου ζήτησα την πλήρη αποκατάσταση της αλήθειας στο επόμενο φύλλο της εφημερίδας που θα κυκλοφορήσει, διαφορετικά είμαι υποχρεωμένος να προβώ σε όλες τις νόμιμες ενέργειες.

                Πολλά τα ψέματα, μία η Αλήθεια.

                Αυτοί που έχουν μείνει κολλημένοι στο παρελθόν και στις τακτικές του, συνεχίζουν "να ρίχνουν λάσπη στον ανεμιστήρα". Τακτικές που τόσα χρόνια κράτησαν τον τόπο μας όμηρο και τον συνέδεσαν με το "άρμα του προσωπικού συμφέροντος ".

                Παραποιούν την αλήθεια και την πραγματικότητα.

                Μια πραγματικότητα η οποία παρουσιάστηκε σκοπίμως διαστρεβλωμένη από πολύ συγκεκριμένους κύκλους, που επιθυμούν τη χειραγώγηση της πολιτικής ζωής του τόπου μας.

                Καθημερινά δεχόμαστε ένα αήθη πόλεμο από ανθρώπους που δεν θέλουν να πάει τίποτα μπροστά. Από συμφέροντα που θίγονται από τη νομιμότητα και τη διαφάνεια που έχουμε εφαρμόσει στον τρόπο της διοίκησης μας. Συμφέροντα που δεν θέλουν να κατανοήσουν πως η Διοίκησή μας έχει βάλει στόχο την ανάπτυξη και την πρόοδο του τόπου μας και πως παρά τις όποιες τρικλοποδιές τον στόχο αυτόν τον πετυχαίνουμε.

                Σε ότι με αφορά, θέλω να πληροφορήσω κάθε έναν που στο μέλλον θα θελήσει να σπιλώσει την τιμή και την υπόληψη μου με παρόμοιο ή διαφορετικό τρόπο πως οποιαδήποτε ανοχή έχω δείξει στο παρελθόν σε παρόμοιες ενέργειες λαμβάνει οριστικά τέλος. Πλέον όλοι θα είναι υπεύθυνοι των πράξεων τους και θα επωμίζονται τις συνέπειες αυτών.

                Τέλος, για μία ακόμη φορά, εκφράζω την εμπιστοσύνη μου στην Ελληνική Δικαιοσύνη.

Διαβάστηκε 2214 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή