Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΑΜΘ

Υπογραφή πρωτοκόλλων εισόδου στα κτήματα της ΠΕ Δράμας για την κατασκευή του ΤΑΠ

tap02082016

 

 

Με την υπογραφή του Αντιπεριφερειάρχη Δράμας, κ. Αργύρη Πατακάκη παραδόθηκαν στο εκπρόσωπο της αναδόχου κατασκευάστριας εταιρίας τα πρωτόκολλα εισόδου στα κτήματα της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας, για την κατασκευή του Αγωγού Φυσικού Αερίου από την κοινοπραξία ΤΑΠ.

                Με την ολοκλήρωση των υπογραφών ο κ. Πατακάκης εξέφρασε την ικανοποίησή του και δήλωσε τα εξής: " Η κατασκευή του Αγωγού Φυσικού Αερίου είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα σημαντικότερα έργα που λαμβάνουν χώρα στην Πατρίδα μας. Εργαζόμαστε στην κατεύθυνση αξιοποίησης κάθε προοπτικής που παρέχει ο αγωγός στην τοπική και εθνική οικονομία. Είμαστε πεπεισμένοι ότι η διέλευση του αγωγού από την περιοχή μας θα αποτελέσει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για οικονομική ανάπτυξη των τοπικών κοινωνιών, η οποία μακροπρόθεσμα θα αποφέρει θετικά αποτελέσματα και στην ποιότητα ζωής της περιοχής. Η Πατρίδα μας καθίσταται ενεργειακός κόμβος και άξονας στην περιοχή της ΝΑ Ευρώπης, γεγονός που από μόνο του της δίνει μια νέα γεωστρατηγική σημασία και αύξηση πολιτικής βαρύτητας."

 

Διαβάστηκε 2050 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή