Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΑΜΘ

Παράδοση μελέτης για την ανακατασκευή γέφυρας σε αγροτική οδό της περιοχής της Τοπικής Κοινότητας Μικροχωρίου

foto14072016

 

 

Μετά από παρέμβαση του Αντιπεριφερειάρχη Δράμας κ. Αργύρη Πατακάκη στις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφερειακής ενότητας και σε συνεργασία με τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Μικροχωρίου, κ. Χρήστο Κυριακίδη, ολοκληρώθηκε η μελέτη για την ανακατασκευή γέφυρας σε αγροτική οδό της περιοχής λόγο κινδύνου κατάρρευσης της.

                Η μελέτη παραδόθηκε στον πρόεδρο του Μικροχωρίου από τον Αντιπεριφερειάρχη Δράμας. Ο κ. Πατακάκης σε δηλώσεις του. μεταξύ άλλων, σημείωσε, «Αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα που υπάρχουν με μία άλλη αντίληψη και με διαφορετική νοοτροπία. Είχαμε μία πολύ καλή συνεργασία με τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Μικροχωρίου για την γέφυρα που αντιμετωπίζει προβλήματα. Οι υπηρεσίες μας εκπόνησαν μία πλήρη μελέτη. Τη μελέτη αυτή την παραδώσαμε στον πρόεδρο του Μικροχωριου κ. Κυριακίδη για να προχωρήσει η ανακατασκευή της γέφυρας και να μπορούν με άνεση και με ασφάλεια να μετακινούνται οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι της περιοχής. Όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η τοπική κοινωνία είναι προβλήματα όλων μας και δεν ξεχωρίζουμε, αν είναι του Δήμου ή της Περιφέρειας. Πάνω σε αυτή τη λογική θα κινούμαστε πάντα για να φανούμε πραγματικά χρήσιμοι για τον τόπο μας σε αυτή τη δύσκολη περίοδο».

Διαβάστηκε 2021 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή