Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΑΜΘ

Δελτίο Τύπου Επίσκεψη Υπ. Μακ. Θράκης

010620161 010620163
010620164

 

 

Συνάντηση με την υφυπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, υπεύθυνης για θέματα της Μακεδονίας και της Θράκης Μαρίας Κόλλια Τσαρουχά, είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας Αργύρης Πατακάκης στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Δραμοινογνωσίας.

Κατά της διάρκεια της παραμονής της στη Δράμα, η κα Υφυπουργός συνοδευόμενη από τον Αντιπεριφερειάρχη Δράμας, επισκέφθηκαν μία σειρά από τα οινοποιεία της περιοχής, και είχαν την ευκαιρία να ακούσουν τα ζητήματα του κλάδου των οινοπαραγωγών, αλλά και να διαπιστώσουν τη μεγάλη δυναμική της παραγωγής που έχει το Δραμινό κρασί.

Μετά το πέρας των επισκέψεων ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας κ. Αργύρης Πατακάκης μεταξύ άλλων δήλωσε «η επίσκεψη της υφυπουργού μας δίνει ένα μήνυμα αισιοδοξίας. Είχαμε πάρα πολύ μεγάλη επισκεψιμότητα και μεγάλη επιτυχία. Σε πείσμα όλων αυτών που προσπάθησαν να μειώσουν την προσπάθεια που κάνουμε, η ΠΕ Δράμας σε συνεργασία με τους Οινοποιούς μας έδωσε ένα μήνυμα. Το Δραμινο κρασί έχει να δώσει σημαντικά στοιχεία και αυτή η προσπάθεια με την στήριξη της κας υφυπουργού θα έχει ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία»

Διαβάστηκε 2022 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή