Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΑΜΘ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΝ. ΥΠ. ΕΡΓΑΣΙΑΣ

310520161 231052016

 

 

Το θέμα της υποστήριξης της δομής φιλοξενίας προσφύγων που βρίσκεται στην Βιομηχανική περιοχή της Δράμας συζητήθηκε μεταξύ του Αντιπεριφερειάρχη Δράμας κ. Αργύρη Πατακάκη και την Αναπληρώτριας υπουργού Εργασίας κας. Ράνιας Αντωνοπούλου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης η Αναπληρώτρια Υπουργός ανακοίνωσε πως θα εφαρμοστεί σχετικό πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας μέσα από το οποίο θα προσληφθούν άτομα για οχτώ μήνες σε δυο φάσεις. Τα άτομα αυτά θα απασχοληθούν στη δομή φιλοξενίας προσφύγων.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας έκανε την εξής δήλωση. «Υπήρξε άμεση ανταπόκριση, σε ένα αίτημα μας για τη φύλαξη και την υποστήριξη των κέντρων φιλοξενίας προσφύγων για να μπορέσουμε να τα λειτουργήσουμε με όρους και προδιαγραφές ασφάλειας, υγιεινής αλλά και εξυπηρέτησης των ατόμων που φιλοξενούνται εδώ και όπως μας έχουν διαβεβαιώσει η κα. Υπουργός αλλά και ο κ. Μουζάλας θα είναι εδώ για τουλάχιστον 18μήνες, να έχουμε την άμεση υποστήριξη από στελέχη τα οποία μπορούν να μας βοηθήσουν».

 

 

Διαβάστηκε 2038 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή