Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΑΜΘ

Εκδηλώσεις της ΠΕ Δράμας κατά του HIV

14122014 34122014
IMG7566 IMG7595

 

 

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS, η ΠΕ Δράμας σε συνεργασία με τη ΜΚΟ PRAKSIS πραγματοποίησαν διήμερες εκδηλώσεις στις 2 και 3 Δεκεμβρίου στη Δράμα.

Τη πρώτη ημέρα των εκδηλώσεων, η κινητή μονάδα της PRAKSIS βρέθηκε στο Κέντρο Υγείας Προσοτσάνης, όπου ενημέρωσε τους μαθητές των λυκειακών τάξεων.

Ακολούθως στις 3 Δεκεμβρίου, κατά τη δεύτερη μέρα των εκδηλώσεων, οι υπεύθυνοι της PRAKSIS έκαναν δύο διαδοχικές ενημερώσεις σε μαθητές των Λυκείων της πόλης της Δράμας, στο αμφιθέατρο της ΠΕ Δράμας, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Δράμας κ. Αργύρη Πατακάκη, του Αντιπεριφερειάρχη σε θέματα υγείας κ. Χρηστού Γεωργιτσόπουλο και του Δημοτικού Συμβούλου, εντεταλμένου για θέματα υγείας, κ. Κώστα Μπαϊρακτάρη.

Σε όλη την διάρκεια των εκδηλώσεων, περισσότερα από 500 παιδιά είχαν την δυνατότητα να ευαισθητοποιηθούν και να ενημερωθούν για τον ιό του HIV όπως και αρκετοί πολίτες είχαν την ευκαιρία να κάνουν το γρήγορο, ανώνυμο και δωρεάν τεστ για τον HIV.
Στόχος της ΠΕ Δράμας μέσω αυτής της δράσης είναι η ενημέρωση του συνόλου της κοινωνίας δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες.

  

Από το Γραφείο Τύπου

της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας

Διαβάστηκε 2862 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή