Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΑΜΘ

Επιθεώρηση εργασιών στο νέο κτίριο της Πανηπειρωτικής Ένωσης από τον Αντιπεριφερειάρχη Δράμας

IMG 4797r

 

 

Επιθεώρηση στο νέο κτίριο της Πανηπειρωτικής Ένωσης Νομού Δράμας πραγματοποίησε την Παρασκευή 1 Αυγούστου ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας, κ. Γιάννης Ξανθόπουλος, συνοδευόμενος από την Προϊσταμένη του Τμήματος Δομών Περιβάλλοντος της Π.Ε. Δράμας, κ. Κεφαλίδου, στελέχη του της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Δράμας και συνεργάτες του.

Τον κ. Αντιπεριφερειάρχη υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος της Πανηπειρωτικής Ένωσης, κ. Σταυρίδης, μέλη του Δ.Σ. και απλά μέλη του συλλόγου. Παρόντες ήταν ακόμη εκπρόσωποι της αναδόχου εταιρείας που υλοποιεί το έργο.

Επισημαίνεται πως το έργο «Αποπεράτωση του κτιρίου του Πνευματικού-Πολιτιστικού Κέντρου της Πανηπειρωτικής ΄Ενωσης Νομού Δράμας» χρηματοδοτείται από το ΠΕΠ Μακεδονίας-Θράκης με προϋπολογισμό 390.000€ και βρίσκεται στο στάδιο των τελικών εργασιών πριν την αποπεράτωση, η οποία αναμένεται το Φθινόπωρο του τρέχοντος έτους. Οι εργασίες περιλαμβάνουν την κατασκευή στέγης, την τοποθέτηση κουφωμάτων, τις επιστρώσεις των δαπέδων, την κατασκευή ψευδοροφών, τις επενδύσεις τοίχων, την κατασκευή της περίφραξης και του περιβάλλοντα χώρου, καθώς και τη βαφή του κτιρίου. Ακόμη προβλέπεται η ολοκλήρωση των δικτύων ύδρευσης και αποχέτευσης, η τοποθέτηση ειδών υγιεινής, η ολοκλήρωση των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων, παροχών και δικτύων, η εγκατάσταση συστημάτων θέρμανσης-κλιματισμού και αερισμού, καθώς και η εγκατάσταση πυροπροστασίας. Το συνολικό εμβαδό του ισογείου και του υπογείου του κτιρίου ξεπερνά τα 450m2.

Στις δηλώσεις του ο κ. Αντιπεριφερειάρχης, μεταξύ άλλων, τόνισε: «Η Περιφέρεια δια της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας ανταποκρίθηκε με χαρά στο αίτημα της Πανηπειρωτικής Ένωσης να συμβάλουμε στην αποπεράτωση αυτής της δομής. Είχαν ήδη ξεκινήσει με δικά τους χρήματα, είχαν κατασκευάσει και την τοιχοποιία, αλλά είχαν σταματήσει οι εργασίες ελλείψει χρημάτων. Συμβάλαμε στην ολοκλήρωση και την ωρίμανση της μελέτης και το έργο εντάχθηκε με τη σύμφωνη γνώμη του Περιφερειάρχη, κ. Γιαννακίδη, στο ΕΣΠΑ. Έχουν πια αποπερατωθεί σχεδόν όλες οι εργασίες και η παράδοσή του είναι θέμα κάποιον λίγων μηνών. Εύχομαι γρήγορα να αποκτήσει το κτίριο ζωή. Είμαστε σίγουροι ότι εδώ θα καλλιεργηθεί ο πολιτισμός και θα προβληθεί η παράδοση, όχι μόνο των Hπειρωτών, προς όφελος της δραμινής κοινωνίας. Ευχαριστώ ιδιαίτερα τα στελέχη των Τεχνικών Υπηρεσιών της Π.Ε. Δράμας, αλλά και τα μέλη της Πανηπειρωτικής για την εξαιρετική τους συνεργασία».

 

                                                                          Από το Γραφείο Τύπου

της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας

Διαβάστηκε 3550 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή