Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΑΜΘ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ κ. ΜΑΡΙΑ ΚΟΛΛΙΑ-ΤΣΑΡΟΥΧΑ

photo109062015 photo209062015

 

 

 

Την Υφυπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας-Θράκης), κα. Μαρία Κόλλια - Τσαρουχά υποδέχθηκε χθες, Κυριακή 07-06-2015, ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας, κ. Αργύρης Πατακάκης. H κα. Κόλλια - Τσαρουχά ανταποκρινόμενη στην πρόσκληση του κ. Πατακάκη επισκέφθηκε την Π.Ε. Δράμας στο πλαίσιο της Δραμοινογνωσίας και ξεναγήθηκε σε οινοποιεία της περιοχής, όπου και συναντήθηκε με τον Βουλευτή Δράμας κ. Δημήτρη Κυριαζίδη, τον Δήμαρχο Δοξάτου κ. Δημήτρη Δαλακάκη, τον Περιφερειακό σύμβουλο κ. Χατζηθεοδωρίδη Ηρακλή και τον Πρόεδρο του τμήματος Οινολογίας και Τεχνολογίας Ποτών του Τ.Ε.Ι. Α.Μ.Θ. κ. Σπύρο Μάμαλη.

Συνοδευόμενη από τον Αντιπεριφερειάρχη, η Υφυπουργός δοκίμασε τα φημισμένα δραμινά κρασιά και άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή και ενδιαφέρον τα ζητήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος των οινοποιών.

''Ήρθε η στιγμή να απενοχοποιήσουμε την ιδιωτική πρωτοβουλία. Πρέπει να δώσουμε βαρύτητα στο πρωτογενή τομέα και η καλλιέργεια αμπέλων θα παίξει τον δικό της σημαντικό ρόλο. Εγώ από πλευράς μου θα κάνω ότι είναι δυνατό. Η Δραμοινογνωσία είναι μία εκδήλωση που έχει όλες τις προϋποθέσεις για να κάνει τη Δράμα και τα κρασιά της γνωστά, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό'' δήλωσε σχετικά η Υφυπουργός.

Ο κ. Πατακάκης ευχαρίστησε την Υφυπουργό για την παρουσία της στην Δράμα.


 

Γραφείο Τύπου

«Δραμοινογνωσία»

Διαβάστηκε 1579 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή