Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΑΜΘ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Σύλλογου Κρητικών Νομού Δράμας "Η ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟΣ"

 

     Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι 2/ήμερες πολιτιστικές εκδηλώσεις τιμής και εθνικής μνήμης, στις 6 και 7 Ιουνίου ε.έ., για την 74η επέτειο της Μάχης της Κρήτης 1941, που συνδιοργανώθηκαν από το Σύλλογο Κρητικών Νομού Δράμας «Η ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟΣ», την Περιφερειακή Ενότητα Δράμας, το Δήμο Δράμας και τη ΔΕΚΠΟΤΑ Δράμας, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά για την πολύτιμη συνδρομή τους.

     Ιδιαίτερα ευχαριστούμε επίσης το Βουλευτή Δράμας κ. Δημήτριο Κυριαζίδη, τον Αντιπεριφερειάρχη Δράμας κ. Αργύριο Πατακάκη, το Δήμαρχο Δράμας κ. Χριστόδουλο Μαμσάκο, τον Αντιδήμαρχο Δράμας κ. Μωυσιάδη Άρη, τον Αντιδήμαρχο και Αναπληρωτή Δημάρχου Προσοτσάνης κ. Κων/νο Μιχαηλίδη, την 5η Μοίρα Καταδρομών, τους εκπροσώπους των Σωμάτων Ασφαλείας Δράμας, για την παρουσία τους στις εκδηλώσεις μας, τον ομιλητή Αντιπρόεδρο του Συλλόγου μας κ. Αλέξανδρο Τριβυζαδάκη, το χορηγό επικοινωνίας όμιλο εταιρειών STAR Δράμας, για την τηλεοπτική κάλυψη, τους υιούς Ιωάννη Κωνσταντινίδη για την προσφορά τους, τους χοροδιδασκάλους και τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου μας, για την άψογη εμφάνισή τους, τους εκπροσώπους των πολιτιστικών φορέων και συλλόγων και όλους τους συμπολίτες, που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Διαβάστηκε 1634 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή