Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΑΜΘ

Δελτίο Τύπου για Συναυλία Συμφωνικής Ορχήστρας

sunaulia08062015
fulladio108062015 fulladio208062015

 

Στο Μουσικό Σχολείο Δράμας θα πραγματοποιηθεί η Συναυλία Συμφωνικής Ορχήστρας, Χορωδίας, Concert Band και Big Band, με τίτλο «… από το μπαρόκ στον Μίκυ Μάους … και από τα εμβατήρια στη τζαζ», του Τμήματος Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, που διοργανώνεται από την Περιφερειακή Ενότητα Δράμας και το Κέντρο Πολιτιστικής Ανάπτυξης Ανατολικής Μακεδονίας.

 

                             Τη Συμφωνική Ορχήστρα διευθύνει ο επίκουρος καθηγητής του ΤΜΕΤ και μόνιμος μαέστρος της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης, κ. Γεώργιος Βράνος.

                             Τη Χορωδία διευθύνει η διδάσκουσα του αντίστοιχου μαθήματος στο ΤΜΕΤ, κα Δρ Μαρία Έμμα Μελιγκοπούλου.

                            Την Ορχήστρα Πνευστών (Concert Band) διευθύνουν οι αναπληρωτές καθηγητές του ΤΜΕΤ, κ. Αθανάσιος Ζέρβας και κ. Κωνσταντίνος Χασιώτης.

                             Την Ορχήστρα Τζαζ (Big Band), στην οποία συμμετέχουν φοιτητές του ΤΜΕΤ, σολίστες και σπουδαστές της πόλης, διευθύνει ο αναπληρωτής καθηγητής, κ. Αθανάσιος Ζέρβας.

 

                             Η Συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015 και ώρα 19:00 στο Αμφιθέατρο του Μουσικού Σχολείου Δράμας.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Διαβάστηκε 1670 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 11 Ιουνίου 2015 08:51

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή