Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΑΜΘ

Το Μουσικό Σχολείο Δράμας συμπράττει με τον Νίκο Πορτοκάλογλου

portokaloglou04062015

 

 

Το Μουσικό Σχολείο Δράμας σάς καλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας τη Συναυλία για τη Γιορτή της παγκόσμιας ημέρας περιβάλλοντος, κατά την οποία θα συμπράξει με τον Νίκο Πορτοκάλογλου, και διοργανώνει ο Δήμος Δοξάτου - ΔΗΚΕΔΗΔ, στο πλαίσιο Δραμοινογνωσία 2015.

 

                Τον Νίκο Πορτοκάλογλου συνοδεύουν το Μουσικό Σύνολο Έντεχνης Μουσικής του καθηγητή Νίκου Γιαμαλή, το Φυτώριο Έντεχνης Ελληνικής Μουσικής του καθηγητή Ηρακλή Σιδέρη, μαθητές από την Μπάντα του καθηγητή Γιώργου Δασκάλου και η Χορωδία της Α΄ γυμνασίου με συμμετοχή μαθητών διαφόρων τάξεων του Σχολείου, με υπεύθυνη την καθηγήτρια, Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου.

 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015 και ώρα 21:00 στις Πηγές του Δήμου Δοξάτου. Σε περίπτωση, όμως, ακατάλληλων καιρικών συνθηκών, όπως βροχή, η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο Κλειστό γυμναστήριο του Δήμου Δοξάτου (δίπλα στο Λύκειο Δοξάτου).

 

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Διαβάστηκε 1651 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή