Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΑΜΘ

Μια Υπαίθρια Βιβλιοθήκη στην Ονειρούπολη

symmetexw

 

 

Το εθελοντικό σωματείο “ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ» Πρωτοβουλία Δραμινών συνεχίζοντας την προσφορά του στην τοπική κοινωνία της Δράμας, στήνει μια υπαίθρια βιβλιοθήκη στην Ονειρούπολη για την ενίσχυση της βιβλιοθήκης του Ιδρύματος Μέριμνας Αρρένων Δράμας.

 

Η επαναλειτουργία της βιβλιοθήκης ξεκίνησε δειλά το περασμένο καλοκαίρι από την οικογένεια Σιμόπουλου στην μνήμη του εκδότη της εφημερίδας "Χρονικά της Δράμας" Νίκου Σιμόπουλου. Το “Συμμετέχω” με πρωτοβουλία του έρχεται να στηρίξει ενεργά αυτό το εγχείρημα με περισυλλογή βιβλίων και παραμυθιών για την αναδιοργάνωση και τον εφοδιασμό της βιβλιοθήκης του Ιδρύματος. Η δράση θα φιλοξενηθεί στην κεντρική είσοδο της Ονειρούπολης δίπλα στο σημείο πληροφοριών το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014 από τις 10:00 το πρωί ως τις 9:00 το βράδυ.

 

Σε μια εποχή κατά την οποία η Παιδεία είναι περισσότερο αναγκαία από ποτέ ως εφόδιο για την υπέρβαση των δυσκολιών της ζωής, η δράση του “Συμμετέχω” στοχεύει στην ενίσχυση της αναγνωσιμότητας των παιδιών και των εφήβων που φιλοξενούνται στη Μέριμνα Αρρένων.

 

Αυτό είναι μονάχα το πρώτο βήμα της προσπάθειας που κάνουμε μαζί με την οικογένεια Σιμόπουλου. Θα ακολουθήσουν μέσα στην ερχόμενη χρονιά μια σειρά άλλων δράσεων για τον ίδιο σκοπό. Έχουμε όλοι μας την ευκαιρία ενόψει Χριστουγέννων να δωρίσουμε βιβλία που δε χρειαζόμαστε ή θα θέλαμε να προσφέρουμε στα παιδιά που φιλοξενούνται στη Μέριμνα Αρρένων Δράμας.

Μείνετε κοντά μας, ελάτε στην Ονειρούπολη και δώστε αγάπη προσφέροντας βιβλία!

 

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Facebook_Συμμετέχω Πρωτοβουλία Δραμινών

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">Email_symmetexo@gmail.com

Διαβάστηκε 2003 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή