Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΑΜΘ

Δελτίο Τύπου - Σταβλικές Εγκαταστάσεις

 

Το Τμήμα Φυτικής Ζωικής Παραγωγής της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Δράμας ενημερώνει τους κατόχους κτηνοτροφικών εκμεταλλεύσεων, οι οποίοι δεν διαθέτουν ακόμη άδεια κτηνοτροφικής εγκατάστασης, ότι σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (Ν.4056/2012) η τριετής προθεσμία αναστολής κυρώσεων για τις μη αδειοδοτημένες κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις, λήγει την 12η Μαρτίου 2015.

Μετά τις 12 Μαρτίου 2015 οι κάτοχοι μη αδειοδοτημένων κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων ενδέχεται να αντιμετωπίσουν προβλήματα διοικητικών και οικονομικών κυρώσεων, καταβολής των κοινοτικών ενισχύσεων, ένταξης σε προγράμματα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ.α.

Επίσης υπενθυμίζουμε ότι έως την 6η Φεβρουαρίου 2015, από το Ν.4178/2013 υπάρχει η δυνατότητα τακτοποίησης αυθαίρετων κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων με την καταβολή παραβόλου υπέρ Ελληνικού Δημοσίου ύψους 300 ευρώ χωρίς άλλη οικονομική επιβάρυνση.

Επειδή δεν προβλέπεται και νέα παράταση των παραπάνω προθεσμιών, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να ανταποκριθούν άμεσα. Πληροφορίες στο γραφείο 240 της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής και στο τηλέφωνο 2521351240.

Διαβάστηκε 2194 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου 2014 10:57

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή