Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΑΜΘ

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΣΤΟ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΟ ΤΟΜΕΑ

 

Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (Τμήμα Αξιοποίησης Γάλακτος και Γαλακτοκομικών Προϊόντων της Δ/νση Ζωικής Παραγωγής και ΑΠΑ), υπενθυμίζει την ισχύ της υπ΄αριθμ. 2133/101443/2013 (Β΄2226) Κ.Υ.Α. που αφορά τη διαδικασία αναγνώρισης Οργανώσεων Παραγωγών και των Ενώσεών τους καθώς και Διεπαγγελματικών Οργανώσεων και τις διαπραγματεύσεις συμβολαίων στον τομέα του γάλακτος και των γαλακτοκομικών προϊόντων και ενημερώνει ότι η προϋπόθεση αναγνώρισης των οργανώσεων παραγωγών θα είναι βασικό στοιχείο σε ορισμένα επενδυτικά προγράμματα του νέου Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης.

Επιπλέον, η συλλογική διαπραγμάτευση συμβολαίων εξ ονόματος των κτηνοτρόφων – μελών προβλέπεται για αναγνωρισμένες Οργανώσεις Παραγωγών.

                Η υπ΄αριθμ 2133/101443/2013 (Β΄2226) Κ.Υ.Α. βρίσκεται αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Υπουργείου www.minagric.gr ακολουθώντας τα βήματα:

Αγρότης- Επιχειρηματίας Κτηνοτροφία Γάλα- Γαλακτοκομικά Νομοθεσία για το γάλα

Διαβάστηκε 2164 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή