Προκηρύξεις ΠΑΜΘ

Πρόχειρος μειοδοτικός διαγωνισμός για την παροχή υπηρεσίας ασφάλισης των οχημάτων της Π.Α.Μ.Θ–Π.Ε. Έβρου, για αστική ευθύνη (σωματικές βλάβες και υλικές ζημιές) για χρονικό διάστημα 1 έτους, ενδεικτικού προϋπολογισμού 30.000,00€ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠ

Π Ε Ρ Ι Λ Η ΨΗ Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η Σ 0 6 / 2 0 1 3


Ανακοινώνεται ότι η Π.Α.Μ.Θ. (Π.E. Έβρου) προκηρύσσει πρόχειρο μειοδοτικό διαγωνισμό με κριτήριο τη «χαμηλότερη τιμή» για την παροχή υπηρεσίας ασφάλισης οχημάτων για αστική ευθύνη (σωματικές βλάβες και υλικές ζημιές) της Π.Α.Μ.Θ. (Π.Ε. Έβρου) για ένα έτος, ενδεικτικού προϋπολογισμού τριάντα χιλιάδων ευρώ (30.000,00 €), συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.
Ο διαγωνισμός θα γίνει στις 4/6/2013, ημέρα Τρίτη, και ώρα 10.00 π.μ στην Αλεξανδρούπολη, Καραολή & Δημητρίου 40, στον 4ο όροφο, 5ο γραφείο Τμήμα Προμηθειών της Διεύθυνσης Διοικητικού - Οικονομικού της Π.Α.Μ.Θ. (Π.Ε. Έβρου). Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Προμηθειών της Δ/νσης Διοικητικού - Οικονομικού της Π.Α.Μ.Θ (Π.Ε. Έβρου) στο τηλέφωνο 25513-57215.
Λεπτομερείς όροι αναφέρονται στην αριθμ. 06/2013 Διακήρυξη Οικονομικής Επιτροπής Ανατ. Μακεδονίας - Θράκης, η οποία έχει αναρτηθεί στον πίνακα ανακοινώσεων της Π.Α.Μ.Θ. (Π.Ε. Έβρου) και διατίθεται σε ηλεκτρονική μορφή, στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Α.Μ.Θ: www.pamth.gov.gr.

Κατεβάστε την διακήρυξη (pdf)

Διαβάστηκε 1033 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 15 Μαΐου 2013 14:13

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή