Προκηρύξεις ΠΑΜΘ

Προμήθεια ηλεκτρολογικού υλικού συντήρησης Η/Μ εγκαταστάσεων οδικού Δικτύου Π.Ε. Έβρου έτους 2015

Ανακοινώνεται ότι η Π.Α.Μ.Θ. (Π.E. Έβρου) προκηρύσσει πρόχειρο μειοδοτικό διαγωνισμό με κριτήριο τη «χαμηλότερη τιμή» του έργου “ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ Η/Μ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ Π.Ε. ΕΒΡΟΥ ΕΤΟΥΣ 2015” για την προμήθεια ηλεκτρολογικού υλικού για την κάλυψη των αναγκών συντήρησης του οδικού δικτύου για το έτος 2015 της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Π.Ε. Έβρου, ενδεικτικού προϋπολογισμού εβδομήντα τριών χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ (73.500,00 €), συμπεριλαμβανομένου
του Φ.Π.Α.
Ο διαγωνισμός θα γίνει στις 2/4/2015, ημέρα Πέμπτη, και ώρα 10:00 π.μ στην Αλεξανδρούπολη, Ι. Δραγούμη 1, 68100 Αλεξανδρούπολη στα γραφεία της Δ/νση Τεχνικών Έργων της Π.Α.Μ.Θ. (Π.Ε. Έβρου).
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται Δ/νση Τεχνικών Έργων της Π.Α.Μ.Θ. (Π.Ε. Έβρου) στο τηλέφωνο 25513-55832 & 25513-55812.
Λεπτομερείς όροι αναφέρονται στην Διακήρυξη της Οικονομικής Επιτροπής Ανατ. Μακεδονίας - Θράκης, η οποία έχει αναρτηθεί στον πίνακα ανακοινώσεων της Π.Α.Μ.Θ. (Π.Ε. Έβρου) και διατίθεται σε ηλεκτρονική μορφή, στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Α.Μ.Θ: www.pamth.gov.gr.


Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Α.Μ.Θ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΕΤΡΟΒΙΤΣ

Περίληψη Διακήρυξης

Διακήρυξη

Διαβάστηκε 716 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 19 Μαρτίου 2015 12:53

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή