Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Ροδόπης

Συναντήσεις του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ροδόπης Εμμανουήλ Ταπατζά στην 4η ΕΜΑΚ, το Αστυνομικό Μέγαρο, την Πυροσβεστική Υπηρεσία, το παράρτημα Ερυθρού Σταυρού και με τους συλλόγους πολυτέκνων και τριτέκνων.

02052024a02052024b02052024c02052024d02052024e02052024g02052024k02052024l02052024m02052024n

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ροδόπης Εμμανουήλ Ταπατζάς με αφορμή τις εορταστικές ημέρες του Πάσχα, επισκέφθηκε την διοίκηση της 4ης ΕΜΑΚ στη ΒΙΠΕ Κομοτηνής, την Αστυνομική Διεύθυνση και την Πυροσβεστική Υπηρεσία στην Κομοτηνή και το επιχειρησιακό κέντρο του παραρτήματος Ερυθρού Σταυρού στο Θρυλόριο, όπου είχε εποικοδομητικές επαφές και συζητήσεις, ενώ είχε συναντήσεις και με μέλη των συλλόγων πολυτέκνων και τριτέκνων Ν. Ροδόπης.

Στην 4η ΕΜΑΚ ο Αντιπεριφερειάρχης ενημερώθηκε από την διοικητή Μιχάλη Αλτιπαρμάκη για τη δράση της υπηρεσίας σε επίπεδο Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Έγινε εκτενής συζήτηση για την δυνατότητα μεταστέγασης της υπηρεσίας σε νέα δομή εκτός ΒΙΠΕ Κομοτηνής, με τον κο Εμμανουήλ Ταπατζά να διαβεβαιώνει για την έμπρακτη στήριξη της Περιφέρειας στην κατεύθυνση αυτή, που θα λύσει σοβαρά προβλήματα. Στο περιθώριο της επίσκεψης ο κος Εμμανουήλ Ταπατζάς είχε σύντομη συνομιλία και με τον διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών ΑΜΘ Σπύρο Κούτρα.

Στο επιχειρησιακό κέντρο του Ερυθρού Σταυρού στο Θρυλόριο ο Αντιπεριφερειάρχης έγινε δεκτός από τον αρχηγό Κώστα Ιμανιμίδη και εθελοντές και είχε την ευκαιρία να γνωρίσει με λεπτομέρειες το πολύπλευρο έργο του τοπικού παραρτήματος. Ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του επιχειρησιακού κέντρου και ενημερώθηκε για την εκπαίδευση των εθελοντών και τον διαθέσιμο εξοπλισμό. Ο κος Ταπατζάς εξήρε την δράση και προσφορά των εθελοντών, με τους οποίους συζήτησε την δυνατότητα στήριξης του παραρτήματος μέσω της Περιφερειακής Ενότητας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης στο Αστυνομικό Μέγαρο συναντήθηκε με τον περιφερειακό αστυνομικό διευθυντή ΑΜΘ Ιωάννη Καραμανλή και στην Αστυνομική Διεύθυνση Ροδόπης με τον διοικητή Κωνσταντίνο Σουλιώτη και τον υποδιοικητή Γιώργο Ζιώγα.

Κατά την επίσκεψη του στην Πυροσβεστική Υπηρεσία ο Αντιπεριφερειάρχης συνομίλησε με τον διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Ροδόπης, Απόστολο Κώνστα, τον διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κομοτηνής, Αθανάσιο Αραμπατζίδη και στελέχη των υπηρεσιών.

Ολοκλήρωσε τις επαφές του με μέλη του συλλόγου τριτέκνων και πολυτέκνων Ν. Ροδόπης, όπου έγινε αποδέκτης της αισιοδοξίας τους για την αύξηση των μελών τους, αλλά ταυτόχρονα και της αγωνίας τους για την αξιοπρεπή διαβίωση των οικογενειών με πολλά παιδιά. Έγινε συζήτηση για την ανάγκη στήριξης των οικογενειών με τρία και περισσότερα παιδιά, στο πλαίσιο της προσπάθειας να αναστραφεί το δημογραφικό πρόβλημα στην χώρα μας. 

Ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ροδόπης σε όλες τις επαφές του αντάλλαξε ευχές για το Πάσχα και προσέφερε καλάθια με πασχαλινά γλυκίσματα, τοπικά προϊόντα και λαμπάδες που δημιουργήθηκαν από την «Αξίζω» ΙΚΕ, που υποστηρίζει το έργο του Συλλόγου Μέριμνας ΑμεΑ νοητικής υστέρησης Ν. Ροδόπης «Άγιοι Θεόδωροι»

                                                                                 Από το γραφείο

Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Ροδόπης

Διαβάστηκε 47 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή