Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Ροδόπης

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ροδόπης Εμμανουήλ Ταπατζάς υποδέχθηκε στο γραφείο του τον υποψήφιο ευρωβουλευτή ΠΑΣΟΚ Θοδωρή Ζαγοράκη

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ροδόπης Εμμανουήλ Ταπατζάςυποδέχτηκε στο γραφείο του τον εν ενεργεία ευρωβουλευτή και εκ νέου υποψήφιο Θοδωρή Ζαγοράκη,ο οποίος συμμετέχει στις επικείμενες Ευρωεκλογές ως υποψήφιος με το κόμμα του ΠΑΣΟΚ και στο πλαίσιο της προεκλογικής του περιοδείας επισκέφθηκε και την έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, λόγω της φιλίας πολλών ετών που τους συνδέει από την περίοδο που ο κος Ζαγοράκης αγωνιζόταν και πρωταγωνιστούσε σε ομάδες στη SuperLeague και στην Εθνική Ομάδα και ο κος Εμμανουήλ Ταπατζάς ήταν διαιτητής στη SuperLeagueτου ποδοσφαίρου.

Στην συνάντηση ο υποψήφιος ευρωβουλευτής ενημερώθηκε για το σχεδιασμό που βρίσκεται σε εξέλιξη για την ΠΕ Ροδόπης σε συνεργασία με την Περιφέρεια ΑΜΘ για την ανάπτυξη της περιοχής, ενώ τονίστηκε ότι η Ευρωπαϊκή Ένωσημπορεί να συμβάλλει με τις πολιτικές που θα εφαρμόσει στην ενδυνάμωση της περιφερειακής αυτοδιοίκησης.

Ο Αντιπεριφερειάρχης, τέλος, ευχήθηκε καλή επιτυχία στον υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ Θοδωρή Ζαγοράκη στην προσπάθεια του για να επανεκλεγεί στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Από το γραφείο

Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Ροδόπης

 

 

Διαβάστηκε 148 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή