Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Ροδόπης

Νέο σημείο υγειονομικών ελέγχων για τον covid-19 στην ΠΕ Ροδόπης

Σημείο διενέργειας δειγματοληψιών για την ανίχνευση του covid 19, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, ενεργοποιείται από την Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2022 στο Διοικητήριο (πρώην Νομαρχία Ροδόπης), έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης, με γνώμονα τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας και την προστασία του γενικού πληθυσμού.

Το σημείο θα λειτουργήσει σε οικίσκο που εγκαταστάθηκε για τον ίδιο σκοπό, παράπλευρα της εισόδου του κτιρίου του Διοικητηρίου (οδός Δημοκρατίας 1), όπου και θα διενεργούνται, δωρεάν, εξετάσεις ταχείας ανίχνευσης (rapid tests) covid 19 από κλιμάκιο του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας καθημερινά κατά τις ώρες 9:00 -14:00 .

Από την αρχή της πανδημίας, η Περιφέρεια μέσω της Γενικής Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας ΠΑΜΘ και την συνεργασία του ΕΟΔΥ δρομολόγησε ενέργειες για τη δημιουργία πολλαπλών σημείων υγειονομικών ελέγχων για τον covid 19, στην Κομοτηνή και στα διοικητικά όρια της ΠΕ, στοχεύοντας στη διαφύλαξη της υγείας των πολιτών, δήλωσε ενόψει της εκκίνησης λειτουργίας του νέου σημείου ο Αντιπεριφερειάρχης Νικόλαος Τσαλικίδης.

Ας σημειωθεί ότι συνεχίζεται η διενέργεια rapid tests σε ειδικά διαμορφωμένο οικίσκο στον αύλειο χώρο της έδρας της Γενικής Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας στην Κομοτηνή, στην οδό Υψηλάντου και Συμεωνίδη γωνία, Κομοτηνή, από τις 09:00 έως τις 14:00.

                                    Από το Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Ροδόπης

Διαβάστηκε 459 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή