Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Ροδόπης

Προσφορά παραδοσιακών γλυκισμάτων σε δομές και τον Στρατό για τις γιορτές-Ευχές του Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Ροδόπης

0301

Παραδοσιακά γλυκίσματα και συμβολικά δώρα με την ευκαιρία των γιορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, προσέφερε ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ροδόπης Νικόλαος Τσαλικίδης, στη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων Κομοτηνής, στα στρατιωτικά φυλάκια Νυμφαία και Ίσμαρος, στον 1ο Λόχο ΒΕΚΕΕΔ Νέας Σάντας και στο τμήμα Παιδιατρικής του Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής.

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Τσαλικίδης αντάλλαξε γιορτινές ευχές με εκπροσώπους της 29ης Ταξιαρχίας, του 1ου Λόχου Βάσεως Εκπαιδεύσεως Επιχειρήσεων Ειδικών Δυνάμεων και της διοίκησης της Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων, σε επισκέψεις τους, που πραγματοποιήθηκαν στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας, με τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων που ισχύουν για τον περιορισμό διασποράς του COVID 19. Επιπλέον, τους συνεχάρη ξεχωριστά για το σημαντικό έργο που επιτελούν στους τομείς ευθύνης τους προς όφελος της κοινωνίας εκφράζοντας και τη διαρκή συμπαράσταση της περιφερειακής αυτοδιοίκησης στην αποστολή τους.

0302

Σε μήνυμά του με αφορμή τις γιορτές, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ροδόπης επισημαίνει «Αποχαιρετούμε μια χρονιά με δυσκολίες και προκλήσεις, υπό τις συνθήκες που διαμόρφωσε η πανδημία. Εύχομαι από καρδιάς η έλευση του νέου έτους να αποτελέσει την αφετηρία για καλύτερες μέρες. Ένα νέο ξεκίνημα σε μια πορεία δημιουργίας, ανάπτυξης και ευημερίας για όλους. Καλή Χρονιά».

                                     Από το Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Ροδόπης

 

 

Διαβάστηκε 517 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή