Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Ροδόπης

Η ΠΕ Ροδόπης στηρίζει με είδη ατομικής προστασίας και υγειονομικό υλικό τους Σαμαρείτες

Η Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για την αναχαίτιση της διάδοσης του κορονοϊού , συνδράμει με τη διάθεση ειδών ατομικής προστασίας και εξοπλισμού, το σώμα εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του περιφερειακού τμήματος Ερυθρού Σταυρού Κομοτηνής.

Στο πλαίσιο της τακτικής συνεργασίας για την πρόληψη εξάπλωσης του covid 19, παραδόθηκαν ήδη υλικά ατομικού προστατευτικού εξοπλισμού στους εθελοντές Σαμαρείτες, από τον Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης.

«Κατά το διάστημα της εφαρμογής των μέτρων για τον έλεγχο διασποράς του κορονοϊού, ενισχύουμε μέσω της διάθεσης απαραίτητου υλικού, τους ανθρώπους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή αυτής της μάχης. Οι εθελοντές Σαμαρείτες της Κομοτηνής, με τους οποίους μας συνδέει μακροχρόνια σχέση συνεργασίας, προσφέρουν τα μέγιστα κι αυτή την ιδιαίτερα κρίσιμη συγκυρία» δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Νικόλαος Τσαλικίδης.

 

Από το Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Ροδόπης

Διαβάστηκε 538 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 16 Απριλίου 2020 18:49

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή