Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Ροδόπης

Η ΠΕ Ροδόπης υποστηρίζει υπηρεσίες των Σωμάτων Ασφαλείας που δίνουν τη μάχη κατά του κορονοϊού στην πρώτη γραμμή

21042020 perodopis 1

21042020 perodopis 1

21042020 perodopis 1

21042020 perodopis 1

21042020 perodopis 1

21042020 perodopis 1

21042020 perodopis 1

Η Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για την αναχαίτιση της διασποράς του κορονοϊού, συνδράμει με τη διενέργεια απολυμάνσεων, τους Αστυνομικούς Σταθμούς της ΑΔ Ροδόπης, τα τμήματα Συνοριακής Φύλαξης και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κομοτηνής.

Με μέριμνα της ΠΕ Ροδόπης, ξεκίνησαν στη διάρκεια της Μεγ. Εβδομάδας και ολοκληρώθηκαν σήμερα, απολυμάνσεις οχημάτων και εγκαταστάσεων των Αστυνομικού Σταθμού Ξυλαγανής, ΑΤ Σαπών , ΑΤ Αρριανών και ΑΤ Ιάσμου, των Τμημάτων Συνοριακής Φύλαξης Σαπών και Ιάσμου και του Πυροσβεστικού Σταθμού Κομοτηνής. Επιπλέον, διατέθηκε ατομικός προστατευτικός εξοπλισμός στο προσωπικό των υπηρεσιών και είδη απολύμανσης για μελλοντική χρήση, κατά περίπτωση.

«Από την εφαρμογή των μέτρων κατά της πανδημίας, συνεργαζόμαστε και στηρίζουμε υπηρεσίες και το προσωπικό τους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης με τον κορονοϊό. Τους ενισχύουμε με κάθε διαθέσιμο μέσο, διαθέτοντας υλικό και εξοπλισμό, προκειμένου να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στη δύσκολη αποστολή τους. Ενεργούμε με σχέδιο και ευαισθησία προς εκείνους τους φορείς που αγωνίζονται για να παραμείνουμε όλοι ασφαλείς και υγιείς. Με βασικό στόχο να εντείνουμε την πρόληψη της εξάπλωσης του ιού και την ασφάλεια των πολιτών. Οφείλουμε τέλος και να συγχαρούμε όλους όσους δίνουν καθημερινό αγώνα για την αποτελεσματική εφαρμογή των μέτρων και την προστασία των πολιτών» δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Νικόλαος Τσαλικίδης.

 Από το Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Ροδόπης

 

Διαβάστηκε 516 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 22 Απριλίου 2020 08:08

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή