Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Ροδόπης

Συνάντηση με πρόεδρο ΓΣΕΒΕΕ

 

 

 

Τον Πρόεδρο της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ) κ. Γιώργο Καββαθά υποδέχθηκε στο γραφείο του στην Π.Ε. Ροδόπης ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Νίκος Τσαλικίδης το πρωί της Παρασκευής 18 Μαΐου.

Αφορμή της επίσκεψης του κ. Καββαθά στην περιοχή μας αποτέλεσε η 25η Πανελλήνια Εμπορική Έκθεση «Ανατολική Μακεδονία-Θράκη» που διεξάγεται από τις 18 έως τις 20 Μαΐου στην ΒΙ.ΠΕ. Ροδόπης.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν οι τρόποι αντιμετώπισης του φαινομένου του Παραεμπορίου και τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν ενώ επιπλέον αναλύθηκαν τρόποι βελτίωσης της επιχειρηματικής δραστηριότητας και διάφορα θέματα της περιοχής.

Οι δύο πλευρές δεσμεύθηκαν σε μελλοντική συνεργασία αλλά και τακτική επικοινωνία για την επίλυση προβλημάτων αλλά και θεμάτων επιχειρήσεων και εμπορίου με την ευχή να σημειωθεί ανάπτυξη σε όλα τα επίπεδα το επόμενο διάστημα.

Παρόντες στην συνάντηση ήταν ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων (ΟΕΒΕΣ) Ροδόπης κ. Ανέστης Βαφειάδης, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου κ.κ. Γρηγόρης Τζενετίδης, Παντελής Μαστροθεοδωράκης και Παντελής Χαβιαράς καθώς και συνεργάτες του Προέδρου της ΓΣΕΒΕΕ.

Λίγο πριν την αναχώρηση του κ.Καββαθά από την Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης, ο κ.Τσαλικίδης έδωσε ως ενθύμιο της επίσκεψης ένα φωτογραφικό λεύκωμα της Ροδόπης.

Το Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης

Διαβάστηκε 622 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 09 Δεκεμβρίου 2019 12:39

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή