Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Ροδόπης

Δόθηκε σε κυκλοφορία ο κόμβος στο ύψος του Σώστη

 

 

Μία ακόμα λύση για την ομαλή κυκλοφορία και την διευκόλυνση των μετακινήσεων των κατοίκων της περιοχής μετά την πτώση της γέφυρας του Κομψάτου δόθηκε την Πέμπτη 24 Μαΐου με την παράδοση σε κυκλοφορία του κόμβου στο ύψος του Σώστη.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Νίκος Τσαλικίδης, έδωσε το παρόν στο σημείο παράδοσης, δηλώνοντας την ικανοποίηση του για την εξεύρεση λύσης που εξυπηρετεί τους κατοίκους της περιοχής και διευκολύνει την διέλευση βαρέων οχημάτων και των λεοφωρειων, μία λύση μάλιστα η οποία είχε προταθεί από τον ίδιο τον κ. Τσαλικίδη στον πρόεδρο της «ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.» όταν και συναντήθηκαν πριν λίγους μήνες στο γραφείο του στην Θεσσαλονίκη.

Η Εγνατία Οδός, μετά από αίτημα της Περιφέρειας ΑΜ-Θ, όπως επισήμανε ο Υπεύθυνος της Περιφερειακής Δ/νσης της «ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.» στην ΑΜ-Θ, κ. Πασχάλης Τσουκαλάς, κατασκεύασε κάθοδο από τη μία πλευρά και άνοδο από την άλλη, δίνοντας πρόσβαση στους κατοίκους των γύρω οικισμών στον Ίασμο, για την προσωρινή κάλυψη των αναγκών μετακίνησής τους.

Το Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης

Διαβάστηκε 651 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 09 Δεκεμβρίου 2019 12:39

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή