Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Ροδόπης

Επίσκεψη Ιάπωνα Πρέσβη στον Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης

 

 

 

Τον Ιάπωνα Πρέσβη κ. Yasuhiro Shimizu και την Εμπορική Ακόλουθο της Πρεσβείας κ. Emi Mashiko υποδέχθηκε στο γραφείο του το απόγευμα της Τρίτης 15 Μαΐου ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Νίκος Τσαλικίδης.

Οι δύο πλευρές είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για τις δυνατότητες συνεργασίας, με τον κ. Τσαλικίδη, να παρουσιάζει τις αναπτυξιακές δυνατότητες της περιοχής υπερτονίζοντας την γεωγραφική της θέση, ως συγκριτικό πλεονέκτημα. Ο ίδιος επισήμανε την αναγκαιότητα καλλιέργειας φιλικών σχέσεων και της θεμελίωσης ισχυρών Εμπορικών και Οικονομικών Δεσμών μεταξύ των δύο χωρών.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης, έθεσε σε προτεραιότητα την προώθηση της εξαιρετικής ποικιλίας καπνού Μπασμά Ροδόπης σε νέες αγορές, δεδομένου ότι πρόκειται για μία ενασχόληση που απασχολεί 7.000 οικογένειες στην περιοχή μας.

Λίγο πριν την αναχώρηση του Πρέσβη από την Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη ανταλλαγή δώρων.

Το Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης

Διαβάστηκε 625 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 09 Δεκεμβρίου 2019 12:39

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή