Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Καβάλας

Αυτοψία του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας στην δυτική όχθη του Νέστου

Με πρωτοβουλία του ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας κ. Αλέξης Πολίτης, πραγματοποίησε αυτοψία στη δυτική όχθη του ποταμού Νέστου, επικεφαλής κλιμακίου στο οποίο συμμετείχαν ο Προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας ΠΕ Καβάλας Σταύρος Κιβράκης, ο Προϊστάμενος του Τμήματος Δομών Περιβάλλοντος της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων ΠΕ Καβάλας Γιάννης Νεστορίδης, ο ανάδοχος του έργου και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ.κ. Γρανάς και Καραγιώργης.

Αφού ενημερώθηκε για την εξέλιξη των εργασιών αναφορικά με την αποκατάσταση του αναχώματος το οποίο διερράγη κατά τμήματα μετά τις πλημμύρες που εκδηλώθηκαν στα μέσα Δεκεμβρίου 2021 στην περιοχή του Δήμου Νέστου, έδωσε οδηγίες για την περαιτέρω ενίσχυσή του, προκειμένου να αποφευχθούν ανάλογα φαινόμενα στο επόμενο διάστημα με συνακόλουθα καταστροφικά αποτελέσματα σε παρακείμενες καλλιέργειες, κτηνοτροφικές και άλλες εγκαταστάσεις της περιοχής πλησίον της δυτικής όχθης του ποταμού.  

Διαβάστηκε 22 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή