Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Καβάλας

Σύσκεψη στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας για την αντιμετώπιση εκτάκτων φαινομένων

Μετά από πρόσκληση του Προέδρου του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (Σ.Ο.Π.Π.) ΠΕ Καβάλας και Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας κ. Αλέξη Πολίτη, πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του σύσκεψη, σήμερα, Δευτέρα 10 Ιανουαρίου, παρουσία του Προϊσταμένου Πολιτικής Προστασίας ΠΕ Καβάλας Σταύρου Κιβράκη και του εκπροσώπου της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων ΠΕ Καβάλας, Προϊσταμένου του Τμήματος Συγκοινωνιακών Έργων Γιώργου Κυπραίου, με τα ακόλουθα θέματα:

  • Την πρόοδο των εργασιών για την πλήρη αποκατάσταση τμημάτων του αναχώματος της δυτικής πλευράς του ποταμού Νέστου.
  • Τον έλεγχο του βαθμού ετοιμότητας των Υπηρεσιών της ΠΕ Καβάλας που εμπλέκονται και την ενεργοποίηση του Σχεδίου Αντιμετώπισης Χιονοπτώσεων και Παγετού της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων, ύστερα από την έκδοση έκτακτου δελτίου πρόγνωσης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, σύμφωνα με το οποίο αναμένονται φαινόμενα χιονόπτωσης και παγετού το επόμενο πενθήμερο διάστημα κυρίως σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές της ΠΕ Καβάλας και ΠΕ Θάσου.

Για τα πιο πάνω θέματα ο Πρόεδρος του ΣΟΠΠ:

  • έδωσε οδηγίες στη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων ΠΕ Καβάλας να προβεί στην ολοκλήρωση των εργασιών αποκατάστασης τμημάτων του αναχώματος της δυτικής όχθης του ποταμού Νέστου.
  • Κάλεσε τους φορείς που εμπλέκονται να τεθούν σε πλήρη ετοιμότητα από αύριο και για όσο διάστημα χρειαστεί προκειμένου να αντιμετωπιστούν με επιτυχία φαινόμενα χιονοπτώσεων και παγετού.
Διαβάστηκε 420 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή