Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Καβάλας

Δήλωση του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας για την "Ημέρα της Αστυνομίας"

Την Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2020, με αφορμή τον εορτασμό της «Ημέρας της Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος Μεγαλομάρτυρος Αγίου Αρτεμίου, ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Κώστας Αντωνιάδης, δήλωσε:

«Τιμούμε σήμερα την προσφορά και τις θυσίες των ανθρώπων που εργάζονται για την ειρήνη, την ευνομία, την ελευθερία και την ασφάλεια των συμπολιτών μας. Με πρότυπο τη γενναιότητα, την ακεραιότητα και το ήθος του προστάτη της Ελληνικής Αστυνομίας, του Αγίου Αρτεμίου, οι Έλληνες Αστυνομικοί αποδεικνύετε καθημερινά το υψηλό αίσθημα ευθύνης που σας διακατέχει, απέναντι στην Πολιτεία και στα Ιδανικά που αντιπροσωπεύει ο όρκος σας.
Οι συμπολίτες μας, και εγώ προσωπικά, είμαστε περήφανοι για την προσφορά σας και σας καλούμε να παραμείνετε πιστοί στα υψηλά πρότυπα που ακολουθείτε».

Διαβάστηκε 24 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή