Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Καβάλας

Επίσκεψη αντιπροσωπείας από το νέο ΔΣ του Συλλόγου Φίλων Μουσικής Καβάλας στην Π.Ε. Καβάλας

20181113_episkepsi_syllogoy_filon_moysikhsΤον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, κ. Θεόδωρο Μαρκόπουλο επισκέφθηκε σήμερα, Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018 στο γραφείο του, αντιπροσωπεία από το νέο ΔΣ του Συλλόγου Φίλων Μουσικής Καβάλας. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης ο νέος Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Ασημένιος Βασίλειος, ενημέρωσε τον Αντιπεριφερειάρχη για το έργο και τις δράσεις του Συλλόγου για την προσεχή περίοδο.

Ο Αντιπεριφερειάρχης εξαίροντας την πολιτιστική δράση του Συλλόγου ευχήθηκε καλή και δημιουργική θητεία στα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Τον Πρόεδρο του Συλλόγου Φίλων Μουσικής Καβάλας συνόδευαν οι κυρίες Κοσμίδου Δέσποινα-Αντιπρόεδρος, Θεοδωρίδου Ευαγγελία-Γεν. Γραμματέας, Λιάκα Αλεξάνδρα-Ταμίας, Γιαγκουδάκη Βιβή-Δημόσιες Σχέσεις.

Διαβάστηκε 829 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 13 Νοεμβρίου 2018 14:57

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή