Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Καβάλας

Συναντήσεις του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας

20180521_synantiseis_toy_antip_kavalas_foto1Τον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, κ. Θεόδωρο Μαρκόπουλο επισκέφθηκε σήμερα Πέμπτη 18 Μαΐου 2018 στο γραφείο του, ο κ. Γρηγόρης Καλομοίρης, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΑΔΕΔΥ συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ Καβάλας, κ. Αναστάσιο Ιωαννίδη. Ο κ. Γρηγόρης Καλομοίρης ενημέρωσε τον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας για γενικότερα θέματα του δημοσίου τομέα, για την ηλεκτρονική αξιολόγηση και την απεργία στις 30 Μαΐου. Ακολούθως, ο κ. Καλομοίρης συναντήθηκε με τον Σύλλογο Υπαλλήλων της ΠΕ Καβάλας (Σ.Υ.Π.Ε.ΚΑ.), στην αίθουσα συνεδριάσεων «Νικόλαος Μάρτης» της ΠΕ Καβάλας όπου και ενημέρωσε τους υπαλλήλους για εργασιακά θέματα.

 

20180521_synantiseis_toy_antip_kavalas_foto2

 

Στη συνέχεια τον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας επισκέφθηκαν στο γραφείο του 34 μαθητές της Β΄ τάξης από το 6ο ΓΕΛ Καβάλας, τους οποίους συνόδευαν οι καθηγητές κ.κ. Λυμπεράκης Δημήτρης, Κουσοπούλου Λιάνα και Στεφανίδης Τάσος, στα πλαίσια του μαθήματος «Πολιτική Παιδεία-Γνωριμία με τους θεσμούς». Ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας ενημέρωσε του μαθητές για τον θεσμό της Περιφέρειας, για θέματα έργων των Περιφερειακών Ενοτήτων Καβάλας και Θάσου, τη διάρθρωση και τον τρόπο λειτουργίας των υπηρεσιών, την κατανομή των κονδυλίων, το Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα και στη συνέχεια απάντησε σε ερωτήσεις τους. 

20180521_synantiseis_toy_antip_kavalas_foto3

 

 

Στα πλαίσια διεξαγωγής του 2ου Φεστιβάλ Παιχνιδιού που συνδιοργανώνουν η Α/Βαθμια και η Β/Βαθμια Εκπαίδευση Καβάλας με την ΠΕ Καβάλας, επισκέφθηκε τον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας στο γραφείο του ο Περιφερειακός Διευθυντής Α/Βαθμιας και Β/Βαθμιας Εκπαίδευσης ΑΜΘ, κ. Παναγιώτης Κεραμάρης, συνοδευόμενος από τον Διευθυντή Α/Βαθμιας Εκπαίδευσης Ν. Καβάλας, κ. Κωνσταντίνο Μπαντίκο. Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί από τον Περιφερειακό Διευθυντή για θέματα που αφορούν την Α/Βαθμια και Β/Βαθμια Εκπαίδευση και επισκέφθηκαν μαζί το Φεστιβάλ Παιχνιδιού που διεξάγεται στους χώρους του Διοικητηρίου Καβάλας.

Διαβάστηκε 1022 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 21 Μαΐου 2018 13:48

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή