Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Καβάλας

Επίσκεψη του Γερμανού αθλίατρου, δημοσιογράφου και ποδηλάτη, Dr. Heinz Klausmann στην Π.Ε. Καβάλας

dt_episkepsi_Dr_Heinz_Klausmann_foto1Ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας κ. Θεόδωρος Μαρκόπουλος μαζί με τον θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Τουριστικής Ανάπτυξης ΑΜΘ κ. Μιχάλη Αμοιρίδη, υποδέχτηκαν σήμερα Δευτέρα 07 Σεπτεμβρίου 2015 στο Διοικητήριο Καβάλας, τον Dr Heinz Klausmann, Γερμανό αθλίατρο, δημοσιογράφο και ποδηλάτη.

Ο κ. Μαρκόπουλος καλωσορίζοντας τον κ. Klausmann επεσήμανε το δύσκολο έργο που ανέλαβε με την ποδηλατική διαδρομή από τη Στουτγάρδη στην Κωνσταντινούπολη και εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο επισκέπτης θα μεταφέρει την εικόνα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης και θα αποτελέσει έναν πρεσβευτή της πόλης μας και της Περιφερειάς μας στην πατρίδα του και σ' όλο τον κόσμο.

Καλή επιτυχία στη διαδρομή του, του ευχήθηκε και ο Αντιπεριφερειάρχης Τουριστικής Ανάπτυξης, σημειώνοντας πως η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης κάνει προσπάθεια ανάπτυξης για όλα τα είδη τουρισμού και συγκεκριμένα συμμετείχε αυτό το διάστημα σε έκθεση ποληδατικού τουρισμού στο Ντύσσελντορφ.

dt_episkepsi_Dr_Heinz_Klausmann_foto2Ο κ. Klausmann δήλωσε έκπληκτος και ευχαρίστησε τους τοπικούς φορείς για τη θερμή υποδοχή που του επιφύλαξαν. Εξήγησε ότι επέλεξε το ποδήλατο για την πραγματοποίηση αυτής της διαδρομής γιατί με αυτόν τον τρόπο έρχεται σε καλύτερη επαφή με τους ανθρώπους κάθε περιοχής. Ενθουσιάστηκε από τις ομορφιες της Μακεδονίας και θα μεταφέρει τις καλύτερες εντυπώσεις στη χώρα του.

Στον κ. Klausmann δόθηκε ως ενθύμιο ένα αντίγραφο ειδώλιου γυναικείας μορφής από την αρχαία Νεάπολη (Καβάλα) των ελληνιστικών χρόνων, μία πολυτελή έκδοση της Ανατολικής Μακεδονίας και τουριστικό υλικό της Περιφέρειας ΑΜΘ.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν και η Περιφερειακή Σύμβουλος ΑΜΘ, επικεφαλής της παράταξης Οικολογία-Αλληλεγγύη, κ. Κατερίνα Γεροστεργίου, η αντιπρόεδρος του Ποληδατικού Συλλόγου Καβάλας “Κύκλοτρον” κ. Μαρία Εμμανουηλίδου και ο πρόεδρος του Φυσιολατρικού Συλλόγου Ζυγού, κ. Σπύρος Μουράτης.

Διαβάστηκε 4682 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 07 Σεπτεμβρίου 2015 18:13

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή