Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Καβάλας

Ορκωμοσία της ολυμπιονίκου στίβου, κας. Αλεξάνδρας Δήμογλου

orkwmosia_dhmogloy_01-09-2015Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τρίτη 01 Σεπτεμβρίου 2015, στο Γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, όπως προβλέπεται, η ορκωμοσία της ολυμπιονίκου στίβου, κας. Αλεξάνδρας Δήμογλου. Η συμπολίτισσά μας κα. Δήμογλου ανήκει στον κλάδο ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού και θα ενταχθεί στη δύναμη της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, στη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, κ. Θεόδωρος Μαρκόπουλος, καλωσορίζοντας τη νέα υπάλληλο, της ευχήθηκε καλή επιτυχία στα καθήκοντά της και καλή σταδιοδρομία στον χώρο της Δημόσιας Διοίκησης, τονίζοντας ότι η ένταξη της ολυμπιονίκου στο προσωπικό που στελεχώνει την ΠΑΜΘ, αποτελεί ένα στοιχείο που τιμά ιδιαίτερα την Περιφέρειά μας.

Διαβάστηκε 4287 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 02 Σεπτεμβρίου 2015 11:01

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή