Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Καβάλας

Συνάντηση με το βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκης Άγγελο Κολοκοτρώνη

0486

Η περιφερειακή ανάπτυξη ήταν το θέμα της συνάντησης του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Αρχέλαου Γρανά και του Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού Τουρισμού Κώστα Παπακοσμά με τον βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκης του ΛΑ.Ο.Σ Άγγελο Κολοκοτρώνη. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 14 Ιανουαρίου 2012 στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης έγινε αναφορά στον ρόλο της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ως διαμετακομιστικό κέντρο και ενεργειακό κόμβο. Επίσης  ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Αρχέλαος Γρανάς υπογράμμισε τις προσπάθειες που γίνονται από την πλευρά της διοίκησης της Π.Ε Καβάλας προς την κατεύθυνση της ανάπτυξης του πρωτογενούς τομέα στην περιοχή και ιδιαίτερα των δυναμικών καλλιεργειών αλλά και γενικότερα της προόδου της τοπικής οικονομίας.

Από την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού Τουρισμού της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης Κώστας Παπακοσμάς εξέθεσε τις δράσεις της Περιφέρειας στον τομέα του Πολιτισμού – Τουρισμού αλλά και τον σχεδιασμό που υπάρχει για την περαιτέρω ανάπτυξη αυτού του σημαντικού κλάδου.

Διαβάστηκε 1959 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2019 14:24

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή